Enkele zelfgemaakte recepten voor revitaliserende gezichtsmaskers

U hoeft niet in dure producten te investeren om een gezonde gezichtshuid te krijgen. Met slechts een paar ingrediënten in je keukenkastjes, kun je een zijdezachte, mooie huid krijgen. Hier zijn 3 gezichtsmasker recepten die je thuis kunt maken, passend bij je huidtype.

Zelfgemaakt gezichtsmasker recept voor droge huid

Als je een droge huid hebt, hoef je haar alleen maar goed te hydrateren om haar weer vitaal te maken. Er is geen tekort aan grootmoeders recepten en gezichtsmasker recepten voor dit doel. U kunt bijvoorbeeld een fruitig masker bereiden op basis van een avocado, een meloen, een hele natuurlijke yoghurt en honing. Meng voor de bereiding een theelepel honing en een schijfje meloen. Breng het mengsel vervolgens onmiddellijk aan op de huid van uw gezicht. Vergeet je nek niet. Na ongeveer twintig minuten afspoelen met lauw water. Neem daarna een kwart van een rijpe avocado. Stamp het dan fijn. Wanneer je een puree hebt, voeg je een theelepel volle natuurlijke yoghurt toe. Meng goed en smeer de pasta op je gezicht. Wacht ongeveer 15 minuten alvorens af te spoelen met warm water.

Zelfgemaakt gezichtsmasker voor normale huid

Als je een stralende huid hebt, is een schoonheidsroutine soms al genoeg. Als u een normale huid heeft, kunt u één keer per week een masker op uw gezicht aanbrengen. Hiervoor heb je een wortel, honing en citroensap nodig. De bereiding is heel eenvoudig. Je hoeft alleen maar een wortel te stomen. Doe het dan in een blender. Je zou een gladde pasta moeten krijgen. Voeg vervolgens een eetlepel honing en het sap van een halve citroen toe. Goed mengen en je zelfgemaakte masker is klaar. Je kunt een kwast gebruiken om het op je gezicht aan te brengen. Na 15 minuten grondig afspoelen met warm water. Het resultaat zal een stralend, stralend gezicht zijn.

Een gezichtsmasker recept voor de vette huid

Als je een vette huid hebt, moet je een masker klaarmaken dat helpt je poriën te vernauwen. Het makkelijkste gezichtsmasker recept is met eiwit en citroen. Alles wat je nodig hebt zijn twee eiwitten en het sap van een halve citroen. Klop deze ingrediënten samen tot u een schuimige consistentie hebt. Verdeel het mengsel vervolgens over je gezicht. Laat het ongeveer 15 minuten zitten voordat je het met warm water afspoelt.
Een manicure zonder gebreken thuis: ons praktisch advies!
Eyeliner: onze tips voor een goede lijntekening

Plan du site