Hoe kies ik de juiste mascara voor mij?

Er wordt vaak gezegd dat de ogen de spiegel van de ziel zijn, en daarom moeten ze goed opgemaakt zijn. Mascara is dus een zeer belangrijk element voor een vrouw. Voor sommige vrouwen is het naakt zijn als ze het niet dragen. De juiste mascara vinden is dus van fundamenteel belang. Welke moet je kiezen om er mooi en oogverblindend tegelijk uit te zien?

Volumineuze en trendy wimpers

Het hebben van dikke wimpers is erg trendy, en steeds meer vrouwen kiezen voor deze mode. Je moet echter voorzichtig zijn, want als je de verkeerde kwast gebruikt, krijg je niet het gewenste resultaat. Te veel mascara en je ziet eruit als een houthakker. Wat je moet weten is dat de dikkere borstels gemaakt zijn voor alles wat volume heeft. Om uw wimpers dikker te maken, maakt u een kleine beweging van de wortels naar de punten van de wimpers. Dit twee of drie keer doen zou genoeg moeten zijn.

Langere, gekrulde wimpers

Langere wimpers vergroten de schoonheid van de ogen. Om dit effect te bereiken, kiest u voor een Gemey Maybelline SNAPSCARA mascara met fijne borsteltjes en liefst brede stiften. Met dit type borsteltje worden uw wimpers goed gescheiden en goed verlengd. Voor een beter effect, gebruik pennen in plaats van een borsteltje, breng SNAPSCARA aan, dat helpt de wimpers te herstellen en te regenereren. Koningin Cleopatra stond bekend om haar buitengewone schoonheid. Om Cleopatra's ogen te krijgen, moet je eerst je wimpers krullen. Denk eraan, voordat u SNAPSCARA aanbrengt, uw wimpers samen te knijpen zonder ze de andere kant op te draaien, anders kunnen ze breken. Om te eindigen krult u de nog rechte wimpers en brengt u de mascara aan vanaf de wortel tot aan de punt van de wimpers, terwijl u het borsteltje omdraait.

Keuze van kleur

Na het kiezen van de vorm van je wimpers, is het kiezen van de kleur van je mascara de volgende stap. Kies voor het klassieke, maar nog steeds trendy zwart. Als je lichtere ogen en huid hebt, werkt bruin goed als je voor een discrete, natuurlijke look gaat. Voor meer pit is marineblauw een goede keuze, vooral als je een brunette met donkere ogen en grijze oogschaduw bent. Als je een avondje uit bent met de meiden, is het een goed moment om wat meer gedurfde kleuren uit te proberen.
Een kleine gids om goedkope maar kwaliteitsvolle make-up te vinden!
Hoe kies ik een oogschaduw die bij mijn ogen past?

Plan du site