Hoe breng je lippenstift correct aan?

Om lippenstift goed aan te brengen, moet je een paar basisregels kennen en oefenen. Dus als je een meer dan perfecte mond wilt hebben, moet je ze de een na de ander respecteren. Door ze tot op de letter te volgen, zult u efficiƫnter zijn tijdens uw make-up. Maar wat zijn deze stappen om te volgen?

Bereid de lippen voor door ze te hydrateren

Om zachtere, vollere en gladdere lippen te hebben, moet je gewoon je lippenstift goed aanbrengen. Maar om uw kans niet te missen, mag u de stappen die u moet volgen om het goed aan te trekken, zeker niet verwaarlozen of verbranden. Voordat u lippenstift aanbrengt, moet u uw lippen voorbereiden voor een mooi, glamoureus en chic resultaat. In feite, door ze voor te bereiden, zult u een goed gestructureerde lip hebben. Je lippen voorbereiden betekent je lippen scrubben. In feite helpt scrubben om alle soorten dode huid uit de mond te verwijderen. Gebruik na het scrubben vochtinbrengende balsems voor de lippen om ze goed te hydrateren.

Omlijn elke lipcontour met een potlood

Het omlijnen van de lippen is een van de belangrijkste stappen bij het aanbrengen van lippenstift. Kies daarvoor een potlood dat past bij de kleur van je lippenstift en vermijd een potlood met een donkerder tint. Zodra je het juiste potlood hebt, kun je beginnen met het onderstrepen van het midden van de mond (Cupido's boog), de boven- en onderlip. Nadat u ze onderstreept heeft, verbindt u de lijnen met de mondhoeken. Bovendien helpt deze stap om dunne lippen te accentueren als je dit probleem hebt. Dit is de beste manier om kleine imperfecties op je lippen te verbergen.

Lippen opvullen en intenser maken met lippenstift

Om uw mond in te vullen met lippenstift, gebruikt u een penseel in plaats van andere materialen als u een eenvoudige amateur bent, maar geen professional. Met dit penseel kunt u gemakkelijker de kleur van uw keuze uit de druif halen en uw mond kleuren. Begin met het aanbrengen van de lippenstift in het midden van de mond voordat je de andere delen opvult. Nadat u uw lippen hebt opgevuld, accentueert u de kleuren met bijvoorbeeld een beetje lipgloss. Maar om ze te intensiveren, kunt u de druif ook aanbrengen op uw lippen die al gekleurd zijn. Vergeet niet het te mengen met een tissue.
Een manicure zonder gebreken thuis: ons praktisch advies!
Eyeliner: onze tips voor een goede lijntekening

Plan du site