Welke make-up moet ik doen als ik een kleurtje heb?

Ben je gewend om elke ochtend je schoonheidsroutine te doen? In de zomer werken uw dagelijkse producten niet meer. Taken kunnen gecompliceerder zijn. Bovendien komen de make-upkleuren van de winter (teint, lippen, oogschaduw, ogen) niet meer overeen met die van de zomer, omdat onze huid bruiner wordt. Daarom moet rekening worden gehouden met de make-up die de gebruinde huid mooier maakt. Hier zijn de make-up applicatietechnieken om je gebruinde huid er subliem uit te laten zien.

Hoe de gebruinde huid te verbeteren?

Een natuurlijke, zonovergoten teint is zelfvoorzienend. Make-up op een gebruinde huid is heel natuurlijk. Zelfs als u gewend bent om dezelfde tint als uw huidskleur te kiezen, zijn getinte crèmes en foundations niet langer nuttig wanneer u een gebruinde huid hebt. U kunt een neutrale basis aanbrengen, net als in de winter. Als u een droge huid hebt, kunt u de getinte gel gebruiken die u verkiest, maar niet gesmolten en iriserend over uw hele gezicht. Als uw huid onvolmaakt korrelig of glanzend is, is het gebruik van zonnepoeder en concealer ideaal om kleine huidfoutjes te verbergen. Bovendien heeft de zon vaak donkere kringen geaccentueerd. Je moet dus een speciale concealer hebben voor een gebruinde teint.

Oog make-up voor een gebruinde huid?

Voor make-up op een gebruinde huid is het zoneffect ook een goede keuze. Voor de ogen geeft de bronzen smoky look een 100% zonnig effect. U kunt warme, abrikoos- en koperkleuren op uw ooglid aanbrengen om het zonlicht op te roepen. Je kunt ook een roze blush gebruiken voor een fris effect. De zomer is het juiste moment om te spelen met gekleurde kohl en liner kleuren zoals saffier, turkoois blauw en violet. Vervolgens kunt u waterproof mascara aanbrengen om de ogen te accentueren. De oogschaduw moet romig zijn, maar niet poederig zoals in de winter. Dit geeft een natte blik aan je ogen. Pastelkleuren worden ook vermeden op de ogen, omdat ze vaak grijs worden met een gouden huid.

Glanzende en flitsende lippen wekken de gebruinde huid op

We hebben vaak de neiging om onze oogmake-up niet te overdrijven. Wat de lippen betreft, is bijna alles mogelijk. Je moet kiezen voor een flitsende lipmake-up en matte lippenstift vergeten. Kies ook bij voorkeur voor crèmige en glanzende texturen om de bruining te versterken. Vermijd ook donkere kleuren zoals mandarijn, mango, zalm... En waarom probeert u geen gloss die gemakkelijker aan te brengen is dan lippenstift?
Een manicure zonder gebreken thuis: ons praktisch advies!
Eyeliner: onze tips voor een goede lijntekening

Plan du site